Obvestilo – BRALNA ZNAČKA 6. – 9. razred!

Dragi bralci in bralke!

Upam, da ste dobro in da pridno upoštevate vsa priporočila, ki so nam bila posredovana. Saj veste, zdravje je res največje bogastvo.

Da bi vsaj malo omilili čas, ki ga preživljate doma, je zagotovo odlična rešitev branje knjig. Že res, da so knjižnice zaprte, vendar lahko vseeno berete. Možnost je spletna stran WIKIVIR, kjer lahko poiščete katero izmed knjig (v okence desno zgoraj – pod išči –vpišete naslov knjige). Ravno tako je na voljo tudi spletna stran Mladinske knjige, kjer so na voljo e-knjige – Emka.si. Zagotovo pa je tudi v domači knjižnici še kakšna neprebrana knjiga. Za tiste, ki ste vpisani v katero koli splošno knjižnico (npr. v Knjižnico Bena Zupančiča Postojna), imate dostop do e-knjig biblos.si (potrebna sta številka članske izkaznice in geslo za Mojo knjižnico).

Dragi bralec/bralka!

Ko prebereš knjigo za bralno značko, izpolni priloženi obrazec z zahtevanimi podatki. Pazi na pravopisno in slovnično pravilnost.

Izpolnjeni obrazec pošlji svoji učiteljici slovenščine. OBRAZEC (klikni)

Pred pošiljanjem DOKUMENT PREIMENUJ po spodnjem vzorcu (ob vsakem pošiljanju dodaš višje število):

SBZ_priimek-ime-1 > SBZ_Novak-Ana-1 > SBZ_Novak-Ana-2

Naj te obvestim, da smo zaradi izrednih razmer zmanjšali število enot za bralno značko. Za opravljeno bralno značko bodo dovolj 4 knjige oz. 3 knjige in deklamacija pesmi (če si jo že opravil). Poleg tega bomo knjigo, ki jo boš predstavil v govornem nastopu, priznali za bralno značko!

 

Elektronski naslovi:

andreja.blazic-klemenc@miroslav-vilhar.si      maja.mihelj@miroslav-vilhar.si      irena.rep@guest.arnes.si      mateja.penko2@miroslav.vilhar.si       nejka.ritonja@miroslav.vilhar.si

 

Veliko bralnih užitkov in seveda pazite nase!

Aktiv učiteljic slovenščine

 

 

 

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost